Entreprise

Teknik- & Fagentreprise

Specialiserede løsninger

Olesen & Jensen specialiserer sig i både el-entreprise og teknisk entreprise og tilbyder en samlet løsning til vores kunder. Vi laver alt fra elinstallationer i private boliger til store kommercielle og industrielle komplekser.

Vores ekspertise omfatter elektriske installationer og løsninger i bygningskonstruktioner, og i vores tekniske entreprise inkluderer vi også VVS-installationer, ventilationssystemer, køling, varme- og energiforsyning, styringssystemer, sikkerheds- og alarmsystemer, automatisering, kommunikationsnetværk og andre tekniske systemer.

Når vi lægger kræfterne fra hele O&J gruppen sammen, står vi stærkt på leverance af løsninger indenfor elinstallation, kommunikationssystemer, CTS samt brandsikring og alarmsystemer. Vi leverer ikke kun pålidelige og sikre installationer, men også innovative og energieffektive løsninger, der fremmer bæredygtighed og miljøvenlighed.

Problemfri integration

Vi er stolte af vores evne til at håndtere både el- og teknikentreprise og sikre en problemfri integration mellem forskellige systemer. Vores erfarne projektledere koordinerer og styrer projekter af enhver størrelse, sikrer overholdelse ad tidsplaner, budgetter og høj kvalitet i tæt samarbejde med bygherre, entreprenører og arkitekter.

Vi stræber efter en åben og ærlig dialog for at sikre, at tidsfrister overholdes og arbejdet forløber gnidningsfrit. Vi er til rådighed under hele byggeprocessen og sikrer høj kvalitet og tilfredsstillende resultater. Vores løsninger og tjenester tilpasses dine specifikke krav, og vi er åbne for ændringer undervejs.

Bliv inspireret

3. DAB Spangsbjergparken - Renovering_1200
DAB – Spangsbjergparken
5. Ramboell Domicil byggeri_1200
Rambøll Domicil

Bliv nysgerrig og udforsk flere referencer!

 

Få et indblik i vores tidligere projekter og lad dig inspirere. Dyk ned i vores arbejde og opdag, hvordan vores erfaringer kan forme dine fremtidige projekter.

Brug for hjælp?

Vores eksperter inden for området

Claus Boel_Direktør_800
Claus Boel
Direktør
Steve Glargaard_Entreprise_EL copy
Steve Glargaard
Entrepriseleder
Asger Madsen_Entreprise_EL 2 copy
Asger Madsen
Entrepriseleder

Industri & automation

Bolig & Byggeri

Energiforbedringer

Netværksinstallation