Industri & automation

Frekvensregulering

Energieffektiv og miljørigtig styring med vekselstrøm

Frekvensregulering af vekselstrøm (AC) er en generel styring af hastigheder på elektriske motorer.

En teknologi, der muliggør præcis kontrol og justering af hastigheden på en elektrisk motor ved at ændre strømfrekvensen. Vi anvender denne teknologi bl.a. i pumpestyringer på køleanlæg samt i kloaker og helt lokalt bland andre i Esbjerg Ishockey Arena. Vi anbefaler frekvensregulering, frem for on/off-regulering eller spændingsregulering, da den er energieffektiv og tager hensyn til miljøet. 

Vidste du ?

Frekvensstyring af el-motorer kan sammenlignes med gearkassen på en bil: En bil med kun ét gear ville have højt forbrug og kort levetid. Ved frekvensregulering tilpasser el-motoren konstant sin ydelse til behovet.

Reducer energiomkostningerne og optimer den overordnede energieffektivitet

Ved at kunne justere frekvensen efter jeres behov kan I reducere energiomkostningerne og forbedre den overordnede energieffektivitet.

Det kan også bidrage til at undgå overdreven slitage på udstyr og forlænge deres levetid – særlig også hvor frekvensregulering giver mulighed for blød start og stop kan afhjælpe belastningschok eller skade på produkt eller proces.

Brug for hjælp?

Vores eksperter inden for området

Bliv inspireret

7. Graadyb Kollegiet Ungdomsbo byggeri2_1200
Boligforeningen Ungdomsbo, Grådyb Kollegiet Esbjerg
1. Total Domicil_1200
Maersk (Total) kontordomicil Esbjerg

Bliv nysgerrig og udforsk flere referencer!

 

Få et indblik i vores tidligere projekter og lad dig inspirere. Dyk ned i vores arbejde og opdag, hvordan vores erfaringer kan forme dine fremtidige projekter.