Industri & automation

Automatiske maskiner &
PLC styringer/HMI-paneler

PLC - Programmable Logic Controller

Vores afdeling er specialiseret i nye maskiner, programmering, installation og vedligeholdelse af PLC-styringer til forskellige processer i industrielle miljøer. Vi har dygtiggjort os indenfor HMI-paneler, som med overskuelige brugerflader, er tilpasset jeres behov. Det gør det nemt for jeres operatører at styre og overvåge jeres processer.  

Vidste du ?

Vi yder teknisk support og service
– også på lang sigt.

PLC – Programmable Logic Controller
Er en afgørende teknologi inden for industriautomation, der styrer og overvåger forskellige processer og systemer i produktionsmiljøer.

Vores ekspertise inden for PLC-styringer strækker sig bredt og omfatter erfaring med alt fra ammoniakanlæg i frysehuse og kølehuse til overvågning og logning af temperaturer på blandt andet Sydvestjysk Sygehus Esbjerg. Vi arbejder bredt indenfor den industrielle sektor herunder produktion, energi, vandforsyning og transport. PLC-styringer spiller en afgørende rolle i at sikre driftssikkerheden og effektiviteten af produktionslinjer, motorstyring, pumpestyring, ventilations- og sikkerhedssystemer.  

Arbejdet med PLC-styringer kræver teknisk viden inden for automatisering, elektronik og programmering. Det indebærer også problemløsning, fejlfinding og evnen til at designe effektive styringssystemer. PLC-programmører og teknikere er vigtige for at implementere og optimere automatiseringsløsninger i industrien.

Identificering af jeres behov og formål med implementeringen er afgørende for at evaluere, om PLC-styring er en passende løsning. Vores dygtige teknikere tilbyder skræddersyede løsninger, der opfylder jeres specifikke krav og behov og med en grundig økonomisk vurdering kan I estimere investeringsafkastet.

Læs mere

Brug for hjælp?

Vores eksperter inden for området

Bliv inspireret

13.1 Siriusparken_1200
DAB - Boligforeningen fremad - Siriusparken
6. Ungdomsbo-stengaardsvej renovering_1200
Boligforeningen Ungdomsbo, renovering af Stengårdsvej

Bliv nysgerrig og udforsk flere referencer!

 

Få et indblik i vores tidligere projekter og lad dig inspirere. Dyk ned i vores arbejde og opdag, hvordan vores erfaringer kan forme dine fremtidige projekter.