Netværksinstallation

Netværksinfrastruktur

Alle moderne IT-systemer er forbundet til et netværk

Et velfungerende dataanlæg og en solid netværksinstallation er vigtige for at understøtte en effektiv arbejdsdag. Det er nøglen til at opnå en optimal og problemfri digital arbejdsproces og samtidig beskytte følsomme data mod trusler og sikkerhedsbrud. Vi sikrer effektiv datadeling, internetadgang, cloud computing, datahastighed, sikkerhed og fremtidig skalerbarhed i en virksomhed eller organisation.

Vi kan skræddersy den helt rigtige netværksløsning, som passer til dig eller din virksomheds krav og behov.

Alle moderne IT-systemer er forbundet til et netværk og afhængige af det for at fungere. Når netværket er nede, vil alle systemer også være det. Derfor er pålidelighed og konstant ydeevne af netværket af afgørende betydning. Det udgør en kritisk del af infrastrukturen, hvor fejlfunktioner kan have betydelige konsekvenser.

Fleksibiliteten ved at have et trådløst netværk er vigtig for mange, men at sikre både sikkerhed og høj ydeevne er ikke altid en let opgave. De fleste forretningsaktiviteter er afhængige af internettet. Et pålideligt netværk er nødvendigt for at opretholde internetforbindelsen og sikre, at medarbejdere og brugere har adgang til internettet uden afbrydelser.

Vi kan skræddersy den helt rigtige netværksløsning, som passer til dig eller din virksomheds krav og behov.
Vores teknikere har de relevante kurser og måleapparater, der skal sikre netværksinstallationen, lever op til de gældende krav.
Du kan derfor trygt stole på os til at håndtere opgaven fra projektering, installation, dokumentation og efterfølgende service.

Læs mere
Fibernetværk 

Med fiber får du et hurtigt, sikkert og stabilt netværk, som er gearet til de nye digitale muligheder, fremtiden bringer. Fibernetværk understøtter enormt høje dataoverførselshastigheder, hvilket gør dem ideelle til anvendelser, der kræver stor båndbredde, som streaming, cloud computing, virtual reality og lignende datatunge aktiviteter.

 

Fiberoptiske kabler har minimalt signaltab, hvilket betyder, at data kan overføres over meget lange afstande uden tab af kvalitet eller hastighed. Dette gør dem egnede til at forbinde geografisk adskilte steder i større netværksinstallationer.

 

Uanset om det er at trække et enkelt fiberkabel mellem 2 krydsfelter eller etablere et helt fibernet løser vi gerne opgaven for dig. Vi har gennem mange år leveret netværks- og fiberløsninger til både større og mindre virksomheder. Vi har elektrikere, der er specialuddannet i opsætning, service og vedligeholdelse af alle former for netværksinstallationer og fiber.

 

En god praksis er at kombinere trådløse og kabelforbundne netværk for at opnå den mest optimale dækning og ydeevne i virksomheden.

 

 

Læs mere
Trådløst netværk – Wi-Fi

Trådløst netværk er ideelt til en række forskellige situationer i virksomheder, hvor fleksibilitet, mobilitet og skalerbarhed er vigtige faktorer.

 

I kontorlokaler er trådløst netværk uundværligt for at give medarbejdere mulighed for at arbejde fleksibelt uden at være bundet af kabler.

I mødelokaler og konferencerum får gæster og deltagere mulighed for nemt at få adgang til internettet og deltage i online præsentationer, videokonferencer og samarbejde uden besværet med kabler og der kan oprettes Wi-Fi hotspots til gæster og besøgende.

 

Trådløse netværk er også en praktisk løsning til midlertidige eller mobile arbejdssteder, f.eks. byggepladser, messestande eller tidsbegrænsede begivenheder, hvor det ikke er praktisk at installere kabler.

 

Vi sikrer vi, at du har et optimalt trådløst netværk, der fungerer problemfrit, så du kan nyde en hurtig og stabil internetforbindelse. Det giver dig en stor fleksibilitet og mobilitet så du kan bevæge dig rundt i virksomheden uden at miste forbindelsen.

Vi leverer trådløse netværksløsninger med højhastighedsforbindelse der nemt og hurtigt kan skaleres og udvides til at dække større bygninger, kontorer eller offentlige områder hvilket giver dig fleksibilitet når virksomheden vokser.

 

En god praksis er at kombinere trådløse og kabelforbundne netværk for at opnå den mest optimale dækning og ydeevne i virksomheden.

Læs mere

Brug for hjælp?

Vores eksperter inden for området

Bliv inspireret

14. Aahaven_1200
DAB - Boligforeningen fremad - Åhaven
12. SVS_1200
Sydvestjysk Sygehus – renovering af nyt daghospital

Bliv nysgerrig og udforsk flere referencer!

 

Få et indblik i vores tidligere projekter og lad dig inspirere. Dyk ned i vores arbejde og opdag, hvordan vores erfaringer kan forme dine fremtidige projekter.