Industri & automation

ATEX-installationer

ATEX - Atmospheres Explosibles

Med Olesen & Jensen får du en samarbejdspartner med specialister og konsulenter inden for området for at sikre korrekt implementering og overholdelse af de relevante standarder og regulativer.

Vi har specialiseret os i installationer inden for en bred vifte af industrier. Herunder farve- og lakfabrikker, spånsiloer, ventilationsanlæg i træindustrien, olieraffinaderier samt off-shore installationer i olie- og gasbranchen. 

Vidste du ?

At vores ekspertise ligger især inden for overholdelse af ATEX-direktiv 94/9/EF (ATEXD) og ATEX-direktiv 1999/92/EF.

Præcis planlægning og installation: ATEX-elinstallationer i fokus
Vi er fortrolige med de specifikke krav og sikkerhedsstandarder, der gælder i disse miljøer, så vores team er selvfølgelig specialiseret i at sikre, at installationerne opfylder de nødvendige retningslinjer og regulativer. Uanset om det drejer sig om eksplosionsfarlige områder eller potentielt farlige arbejdsmiljøer, sørger vi for at alt overholder ATEX-direktiverne.

Vi sikrer, at vi anvender elektrisk udstyr, som er egnet til anvendelse i eksplosionsfarlige områder. Dette kan omfatte eksplosionssikre komponenter, kapslinger, kabler, kontakter og beskyttelsesmidler som eksplosionssikre bokse eller kapslinger.

Elinstallationer under ATEX kræver omhyggelig planlægning og korrekt installation. Vi tager højde for metoder til ledningsføring, jording, jordforbindelse, korrekt forsegling og beskyttelse mod kemiske påvirkninger eller støvakkumulering.

Vi yder en løbende service.
Regelmæssig inspektion og vedligeholdelse af elinstallationerne er afgørende for at opretholde sikkerheden og sikre, at udstyret fungerer korrekt. Det inkluderer periodisk inspektion, kalibrering af udstyr og overholdelse af vedligeholdelsesplaner.

Læs mere

Brug for hjælp?

Vores eksperter inden for området

Bliv inspireret

oj_logo_CMYK_1200-01
Den Jyske Kontrolcentral - Solcelleanlæg
10. Hirsehaven_boligbyggeri_1200
Hirsehaven – Bæredygtige lejeboliger

Bliv nysgerrig og udforsk flere referencer!

 

Få et indblik i vores tidligere projekter og lad dig inspirere. Dyk ned i vores arbejde og opdag, hvordan vores erfaringer kan forme dine fremtidige projekter.