Bolig & byggeri

Hårde hvidevarer

Din komplette løsning

Vi er din komplette løsning inden for hårde hvidevarer. Salg, levering, montering og reparation – Hos Olesen & Jensen får du en professionel og autoriseret elinstallatør, der kan hjælpe dig med installation og service på alle typer hårde hvidevarer. Uanset om det er til industrien eller private hjem, har vi et bredt udvalg og ekspertise. Vi specialiserer os også i at lave omfattende vaskeriløsninger til boligforeninger og etageejendomme.

Vi afmonterer og bortskaffer selvfølgelig også gerne dine gamle hvidevarer efter ny installation. Så slipper du for besværet. Vi sørger for at de gamle hvidevarer bliver bortskaffet på forsvarlig vis.

Vi har ikke selv hårde hvidevarer på lager, men hjælper selvfølgelig med at skaffe de ønskede hårde hvidevarer, igennem gode samarbejdspartnere til en fornuftig pris. Har du brug for en midlertidig løsning ved akut behov for udskiftning, hjælper vi gerne med udlån af hvidevarer.

Som stolt servicepartner for Electrolux garanterer vi kvalitet.

Må du selv installere dine hårde hvidevarer?

En god huskeregel er, at du gerne selv må montere hvidevarerne, hvis installationen kan laves uden brug af værktøj og med den rigtige stikprop på produktet. Men husk, at orientere dig omkring reglerne for den enkelte hvidevare inden du monterer den – så du er sikker på at det bliver gjort efter reglerne.

Det er også vigtigt at du sikrer dig, om garantien på produktet kræver at det er installeret af autoriserede fagfolk. Så undgår du at skulle ud i en ny dyr investering ved fejl og mangler på produktet. 

Brug for hjælp?

Vores eksperter inden for området

Bliv inspireret

13.1 Siriusparken_1200
DAB - Boligforeningen fremad - Siriusparken
6. Ungdomsbo-stengaardsvej renovering_1200
Boligforeningen Ungdomsbo, renovering af Stengårdsvej

Bliv nysgerrig og udforsk flere referencer!

 

Få et indblik i vores tidligere projekter og lad dig inspirere. Dyk ned i vores arbejde og opdag, hvordan vores erfaringer kan forme dine fremtidige projekter.