Netværksinstallation

Telefonisystemer

De fleste virksomheder kan have værdi af en
IP-telefoni-løsning

Telefonisystemer – IP-telefoni for almindelige brugere adskiller det sig ikke væsentligt fra traditionel fastnettelefoni. At det kører over internettet, giver dog en række ekstra muligheder.
Selvom mange primært bruger mobiltelefon, kan de fleste virksomheder – store som små – også have værdi af en IP-telefoni-løsning.

Hos Olesen & Jensen forhandler vi et IP telefonsystem fra Uni-tel som er webbaseret. Det betyder, at alle funktioner kan tilgås i en browser fra både mobiler, PC´er og tablets. Der er frit valg mellem at have IP-telefoner stående på skrivebordene, køre headsettet direkte ind i PC´en eller simpelthen vælge kun at have mobiltelefoner.

IP-telefoni er omkostningseffektivt og giver avancerede funktioner som konferenceopkald, videoopkald og integration med andre kommunikationsteknologier, CRM, ERP og til Microsoft Teams. Du får den løsning der passer til virksomhedens behov og vi hjælper med den fulde opsætning, drift ændringer og vedligehold.

Brug for hjælp?

Vores eksperter inden for området

Bliv inspireret

3. DAB Spangsbjergparken - Renovering_1200
DAB – Spangsbjergparken
5. Ramboell Domicil byggeri_1200
Rambøll Domicil

Bliv nysgerrig og udforsk flere referencer!

 

Få et indblik i vores tidligere projekter og lad dig inspirere. Dyk ned i vores arbejde og opdag, hvordan vores erfaringer kan forme dine fremtidige projekter.