Industri & automation

Nødstrømsanlæg

Uventet strømudfald kan have alvorlige konsekvenser

Selvom el-forsyningen generelt er stabil, kan et uventet strømudfald have alvorlige konsekvenser for mennesker, miljø og økonomi.
For at beskytte sig mod disse risici bør virksomheder og institutioner, især inden for sundhedssektoren, IT/telekommunikation, bankvæsen og produktion, investere i et UPS-anlæg. (Uninterruptible Power Supply)

Et UPS-anlæg fungerer som et selvstændigt elværk, der forsynes af en batteribank og placeres mellem det offentlige elnet og det kritiske udstyr. Det beskytter det kritiske udstyr mod afbrydelser i strømforsyningen samt støj, transienter og andre forstyrrelser fra det offentlige elnet.

Vidste du ?

Vi sikrer pålidelig strømforsyning og minimerer risikoen for uventede strømafbrydelser og yder regelmæssig service og inspektion af UPS-systemet.

Inden installationen af et UPS-anlæg
Er det vigtigt at identificere dine individuelle behov og krav. Dette indebærer en grundig vurdering af strømforbruget, de kritiske belastninger, der skal beskyttes, og forventet backup-tid under strømsvigt.

Hvis backup-strøm er nødvendig i mere end 1 time, anbefaler vi at supplere UPS-en med et generatoranlæg, hvilket reducerer behovet for store batteribanker, der skal udskiftes regelmæssigt.

Levering og installation af UPS-anlæg og generatoranlæg kan vi levere til jer, i samarbejde med anerkendte samarbejdspartnere. 

Læs mere

Brug for hjælp?

Vores eksperter inden for området

Bliv inspireret

1. Total Domicil_1200
Maersk (Total) kontordomicil Esbjerg
13.1 Siriusparken_1200
DAB - Boligforeningen fremad - Siriusparken

Bliv nysgerrig og udforsk flere referencer!

 

Få et indblik i vores tidligere projekter og lad dig inspirere. Dyk ned i vores arbejde og opdag, hvordan vores erfaringer kan forme dine fremtidige projekter.