Energiforbedringer

Varmepumper

Hvorfor investere i en varmepumpe?

Varmepumper er en effektiv og miljøvenlig løsning til opvarmning og køling af boliger. Ved at udnytte varmeenergien i luft, jord eller vand kan varmepumper producere varme til opvarmning i dit hjem. De er energieffektive og kan reducere energiomkostningerne betydeligt i forhold til traditionelle opvarmningsmetoder.

Varmepumper er også et bæredygtigt valg, da de udnytter vedvarende energikilder og har et lavt CO2-udslip. 
Ved at vælge en varmepumpe opnår du ikke kun besparelser på dine varmeomkostninger, men du forbedrer også dit indeklima markant. Investeringen i en varmepumpe vil typisk blive tilbagebetalt inden for få år, hvilket gør det til en langsigtet og økonomisk fordelagtig løsning.
Har du sommerhus?
Opvarm dit sommerhus effektivt og økonomisk med en luft/luft varmepumpe, der er specielt udviklet til det nordiske klima. Den bruger mindre strøm end elradiatorer og din luft til luft-varmepumpe kan fjernbetjenes eller programmeres til at tænde og slukke på bestemte tidspunkter og på den måde, får du en energioptimeret og intelligent varmepumpe.

Læs mere
Luft-til-luft varmepumpe
Det er en relativ billig løsning og nem at installere. Den er ikke afhængig af varmerør og radiatorer og du undgår derfor at skulle installere en centralvarmeløsning.  Selvom en elradiator er billigere i indkøb, så er varmepumpen på den lange bane en billigere løsning, da den har et mindre elforbrug på at holde samme temperatur.  Du vil derfor på få år kunne tjene din investering hjem igen.  Varmepumpen giver advarsler i tilfælde af strømsvigt eller udsving i elforbruget, så du undgår ubehagelige overraskelser som frostsprængte rør på grund af en sprunget sikring eller et HPFI-relæ, der er slået fra. 

Læs mere

Serviceaftale med 5 års garanti

Aircondition

Brug din varmepumpe til nedkøling.

Det er ikke uden grund, at en luft-til-luft varmepumpe til forveksling ligner de airconditionanlæg, man ser i massevis, når man rejser sydpå. Oftest er det nemlig samme princip, vi bruger til at opvarme vores sommerhuse med, som de bruger til at køle deres hjem ned med under sydens sol.

Det betyder også, at du på de helt varme dage kan bruge din luft-til-luft varmepumpe til at køle dit sommerhus ned med. Og præcis som du kender det fra charterferierne, kan du tage en dejlig kølig pause fra solens stråler indenfor, hvor varmepumpen kan køle sommerhuset mere ned, end hvad du ellers ville kunne opleve med almindeligudluftning og gennemtræk ved åbne vinduer. 

Brug for hjælp?

Vores eksperter inden for området

Bliv inspireret

4. Vejen Kommune Raadhus Nybyg_1200
Vejen kommune - nybyg af rådhus
9. Hytor domicil byggeri_1200
Hytor Domicil

Bliv nysgerrig og udforsk flere referencer!

 

Få et indblik i vores tidligere projekter og lad dig inspirere. Dyk ned i vores arbejde og opdag, hvordan vores erfaringer kan forme dine fremtidige projekter.